Fejlécverseny-eredmények

 Itt vannak a várva várt eredmények!

Filmek

 









Dalmacska véleménye: Amikor először ránéztem nagyon tetszett és ez nem is változott! A képek tökéletesen fedik egymást, szépen vannak kivágva a PNG-k. Látszik, hogy sokat dolgoztál vele, meg is lett az eredménye! Örülök, hogy az eredeti Divergent feliratot tetted rá, csalódott lettem volna, ha nem. Azt hiszem egyértelmű a pontszámom: 10/10
Doo véleménye: Ha nem tudnám,hogy ilyen jók a munkáid,simán csalással vádolnálak!Ilyet egyszerűen nem lehet csinálni!A pngk tökéletesen vannak rápakolva és az egész hangulata illik a Beavatotthoz.De ami a legjobban tetszik,hogy csodálatosan illeszkednek a képek!
Pontszám:20/20













Dalmacska: Tetszik, hogy a képek hasonlóak, szépen látszik ami kell. Viszont  nem nagyon értem Katniss feje felett azt a kört és a felirat sem a legjobb.
Összességben tetszik az ötlet és a megvalósítás sem rossz, ígéretes szerkesztő vagy! 10/7,5
Doo: Ahogy először ránézek rögtön a színek fognak meg!Nagyon jó a színvilág,illik a témához.A fecsegő poszáta szerintem rosszul lett elhelyezve és Katniss körül lévő kört sem díjazom.
Pontszám:20/13,5






















Dalmacska: Amikor ránéztem olyan volt, mint egy filmes poszter! Tényleg nagyon jó, de közében túl feltűnő a szakadék a két tűz között. Ott a két Katniss is kicsit túl halvány, ennek ellenére, szerintem szuper! A gif és a szaggatás itt kicsit sem giccses, ha ezt a fejlécet egy blogon látnám, biztos beleolvasnék! 10/9
Doo: Nagyon jól helyezted el a két Katnisst!A hátteret szerintem jól csináltad meg,mert végül is összefüggő a kép a színek miatt.De azért lehet hogy nem csak Katnisst raktam volna a háttérbe a helyedbe.Én magam sem értem miért,de a gif nem tetszik a közepén.Maga a gif nagyon jó,de elrontja az egész kép összhangját.
Pontszám: 20/17

Zenék











Dalmacska: Igazából ez nekem annyira nem jött be. Nem lett rossz, de nem is a legjobb. Mindkét Kesha arca kicsit furcsa, amelyik az előtérben van úgy néz, mintha egy nagy tócsa hányást látna. Viszont örülök, hogy belevitted a lovakat és a kaktuszt, így sikerült megidézned a dal hangulatát. 10/7
Doo:A zenék kategória volt a legnehezebb.A feladatod az volt,hogy valahogyan fejlécre vidd a hangulatot.Gratulálok,tökéletesen sikerült!Az is tetszik ahogy a színekkel játszol,egy hiba van,a képek összeillesztése.A kaktusz teljesen rossz helyen van,a halványabb Kesha kép se tetszik.De ezt leszámítva,tökéletes!
Pontszám:20/14


Évszakok

 










Dalmacska: Gyönyörű! Minden passzol, a padok, a táj, a Jégkirálynő... Minden szuper! 10/10
Doo: A tél téma egy nagyon sablonos fejlécverseny ötlet volt,de Dalmával szerettük volna látni,kinek mi jut eszébe erről az évszakról.Az elképzelés szuper,de ami a legjobb az egészben,hogy meg is tudtad valósítani!A lányt gyönyörűen raktad a képre,tetszik hogy a gallérjából gyakorlatilag kinőnek a fák.A színvilág is tetszik,összefüggő és hangulatos kép.Rosszat nem is tudok mondani.
Pontszám:20/20



































Dalmacska: Nekem ez az egyik nagy kedvencem! Imádom ezt a vörös, fehér összeállítást, a lányt, a hidat és azt a kis épületet. Fantasztikus, 10/10
Doo: Nagyszerű kép!Ezért szeretem ezeket a versenyeket,mert mindenki fejében más képet alkot.A Tiéd azért tetszik annyira,mert egyedi.A tél mások fejlécén kizárólag fehér,kék színeket követel,de Te szakítottál a "hagyománnyal" és nagyszerűt alkottál!Még talán a lányt a közepén illeszthetted volna jobban a képre,mert a fátyla széle nem túl szép ahogy összeér a többi képpel.
Pontszám:20/19












Dalmacska: Te vagy itt a kakukktojás, hiszen rajtad kívül mindenki telet vállalt. A fejléced olyan egyedi és évszakhoz illő. Tetszik a lány, a távolban az ember, a színek. Kicsit feltűnően emelkedik ki az egész a háttérből, a felirat, pedig nem a legfeltűnőbb, ennek ellenére jó lett! 10/8,5
Doo: A fejléced gyönyörű!Végre valaki aki nem a lombhullással és a parkkal szimbolizálja az őszt!A képeket nehéz lehetett összeilleszteni,de jól sikerült.Ha egy blogon lenne megfogna!
Pontszám:20/16,5






















Dalmacska: Az egész olyan Vámpírakadémia hatást kelt. A párocska Rose-ra és Dmitrijre emlékeztet, a téli hangulat a Dermesztő ölelés című kötetre. Az égész jó, de kicsit zsúfolt. 10/8 (Köszönöm a Fangirl hangulatot! )
Doo: Mintha csak a saját munkámat látnám.Nem tudom,de valamiért én is mindig így pakolom rá a png-ket. A Tiéd az egyetlen fejléc ami a szerelmet is feleleveníti,ami ugye télhez nagyon illik.Forrócsoki,meleg ölelés,hó,fenyőfa,láng és díszgömb.Nagyon jók a szimbólumok,jól felidézted a telet a fejlécen!
Pontszám:20/16






















Dalmacska: A fejlécalap és az egész jól néz ki. A második kedvencem a beküldött munkáid közül! Az egész kicsit túl egyszerű, és a nő feje fura, de nem lett rossz! 10/8
Doo: Maga a fejléc nagyon szép.Jó az alap és tetszik hogy a nő öltözködésével is ábrázoltad a telet és a színvilágot.Amiért nem a max pontot kapja az az,hogy egyszerű.
Pontszám: 20/16






















Dalmacska: Az egy ágyú a bal sarokba? Az egész jól meg van oldva, de egy kicsit kusza a helyszín. A bal sarokba, mintha lenne egy kis Északi fény szerűség a másik oldalon meg az Eiffel-torony. A lány jól van kivágva, nagyjából passzol is. 10/7
Doo: Tetszik a lány a közepén.Ez a képkeret dolog,nagyon bejön.A háttérrel van az egyetlen baj...Az egyik oldalon fenyő erdők,a másik oldalon pedig már egész közelről az ágai.Az egyik egy tisztás,a másik pedig Párizs.És végül az ágyút sem értem,mit szimbolizál.A színvilág jó,az összeillesztés is,csak maga a történet nem.
Pontszám:20/14

Helyezések

Filmek:
Első helyezett: Leila W.
Második helyezett: Lorii
Harmadik helyezett: Abigail Morgen

Zenék:
Első helyezett: Abigail Morgen

Évszakok:
Első helyezett:  Emmy S.
Második helyezett: Eszti :P
Harmadik helyezett: Hallie Sanford

Nyeremények:

Az első helyezetteknek: 
-Interjú
-Ajánló a blogjáról
-Egy hónapig hirdetjük a blogját az oldalon
-Oklevél

Második helyezetteknek:
-Interjú
-Ajánló a blogjáról
-Oklevél

Harmadik helyezetteknek:
-Interjú
-Hosszú kritika a blogjáról
-Oklevél

 Többieknek:
-Oklevél

/ Mindenkinek e-mailban küldjük az oklevelet. A helyezettekkel szintén e-mailban felvesszük   a kapcsolatot. /

  

  

6 megjegyzés:

  1. Kedves Szerkesztők!

    Köszönöm szépen a helyezést!

    Üdvözlettel,
    Hallie Sanford

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Gratulálunk, nagyon ügyes vagy! Nem véletlen vagy tagja a Honest Critics csapatnak :)

      Törlés
  2. Hali^^
    Lenne egy aprócska megjegyzésem a téli fejlécemhez. Nincs rajta pasi... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őőő! Bocsánat, hogy félreláttuk :D
      Megtévesztő volt a csaj férfias kinézete :)

      Törlés
    2. Sziaa:)
      Tudtam,én tudtam!De nem akartam még Dalmának se mondani,mert hülyének nézett volna :D

      Törlés
    3. Mi benne a férfias a semmin kívül?

      Törlés